Bezpečnosť na pracovisku: SHP Harmanec zabezpečuje najmodernejší AED defibrilátor pre ochranu zamestnancov

2022-05-26 (1)

SHP Harmanec a.s., renomovaný výrobca papierových produktov pre domácnosť s pôsobením už od roku 1829, sa zameriava na bezpečnosť a kvalitu svojich výrobkov. Nedávno sa rozhodli investovať do nákupu AED defibrilátora pre ochranu životov a zdravia svojich zamestnancov. 

Túto iniciatívu spustili riaditeľ závodu, manažér kontroly kvality a BOZP a PO, a bezpečnostný technik a technik PO v SHP Harmanec, a.s. Ich úsilie viedlo k investícii do najmodernejšieho AED defibrilátora CardioAid-1 360 J.

Jedným z dôvodov, prečo sa SHP Harmanec rozhodla nákup AED defibrilátora uskutočniť práve u nás, je náš komplexný servis.

Sme hrdí na to, že zabezpečujeme nielen vysoko kvalitné zariadenia, ale aj odborné poradenstvo, rýchle dodanie a bezplatné školenie. Vieme, že úspešné použitie AED defibrilátora vyžaduje primeranú prípravu a znalosti, a preto sme sa rozhodli zahrnúť bezplatné školenie do nášho servisu. Táto školiaca časť je nesmierne dôležitá, pretože zvyšuje schopnosti zamestnancov v rýchlej a efektívnej reakcii v prípade použitia defibrilátora.

Okrem toho sme SHP Harmanec poskytli aj odborné poradenstvo pri správnom umiestnení defibrilátora. Spoločne sme analyzovali pracovné prostredie a identifikovali strategické miesta, kde bude defibrilátor ľahko dostupný v prípade potreby. Sme presvedčení, že správne umiestnenie zariadenia je kľúčové pre rýchlu a efektívnu reakciu v prípade urgentnej situácie.

Veríme, že takto zabezpečujeme maximálnu ochranu a pripravenosť v prípade potreby použitia defibrilátora, a tým chráníme najcennejšie - ľudské životy.

 

IMG_1218 (1)

IMG_1236

 Viac informácií o samotnom AED Defibrilátore nájdete tu : 

ADE_Defibrilator_Spencer