Dôležitá informácia pri registrácii AED defibrilátora na operačnom stredisku 155

Získavanie informácií o dátume výroby defibrilátora:

Hľadáte informácie o tom, ako zistiť dátum výroby vášho defibrilátora? Tento článok vám pomôže! Registrácia AED defibrilátora na operačnom stredisku 155 od 1.4.2023 vyžaduje okrem doterajších údajov aj nahlásenie dátumu výroby defibrilátora.

Dôvodom je potreba identifikácie veku prístroja, nakoľko u starších a zastaralejších modelov, ako je napríklad AED defibrilátor Zoll AED Plus, môže byť po rokoch skladovania v kancelárii bez registrácie a pravidelného servisu a revízií otázna jeho funkčnosť.

Moderné AED defibrilátory s automaticky zobrazeným dátumom výroby:

U modernejších, technologicky vyspelejších a užívateľsky jednoduchších defibrilátorov, ako je napríklad CardioAid-1, je informácia o dátume výroby už automaticky prehľadne uvedená na zadnej strane defibrilátora. Vďaka tomu odpadá potreba zdĺhavého hľadania a dešifrovania sériového čísla.

Ako nájsť dátum výroby defibrilátora Zoll AED Plus:

V prípade starších modelov defibrilátorov, ako je Zoll AED Plus, je potrebné dátum výroby zistiť z sériového čísla. Podrobný návod s obrázkom nájdete tu:

zistenie-datumu-vyroby-zoll-aed-plus

[Obrázok s návodom na zistenie dátumu výroby defibrilátora Zoll AED Plus z sériového čísla]

Umiestnenie defibrilátora do exteriéru:

Hľadáte vhodné umiestnenie samotného defibrilátora do exteriéru? V tom prípade jednoznačne odporúčame nasledovné moderné skrinky, ktoré v porovnaní so zastaralými modelmi zaručujú oveľa vyššiu mieru ochrany defibrilátora pred nepriaznivými vplyvmi prostredia.

Moderné skrinky na defibrilátory:

Neváhajte a investujte do kvalitnej skrinky na defibrilátor a moderného defibrilátora, ktoré ochránia životy!

Dôležité:

  • Nezabudnite nahlásiť aj dátum výroby defibrilátora.
  • Staršie a zastarané modely defibrilátorov nemusia byť plne funkčné, ak neboli pravidelne servisované a revidované.

Tip:

Pre maximálnu ochranu a jednoduchosť používania odporúčame zvoliť kombináciu modernej skrinky na defibrilátor a moderného defibrilátora, ako je napríklad CardioAid-1.

Zaujíma vás, ako zistiť dátum výroby vášho defibrilátora?

Tento článok vám pomôže! Implementáciou tipov v tomto článku môžete ľahko nájsť informácie o tom, ako zistiť dátum výroby vášho defibrilátora a prečo je to dôležité pre jeho funkčnosť.

Zdieľajte tento článok so svojimi kolegami a priateľmi, aby mali aj oni prístup k dôležitým informáciám o defibrilátoroch!

Nezabudnite:

  • Registrujte svoj defibrilátor na operačnom stredisku 155.
  • Dbajte na jeho pravidelnú údržbu a revízie, aby ste mali istotu, že je vždy v bezchybnom stave a pripravený na použitie v prípade núdze.
  • Zvážte investíciu do moderného defibrilátora a skrinky, ktoré vám zaistia maximálnu ochranu a jednoduchosť používania.